Malzemeler;
Ince Pide veya lavas ekmek
1 kg.kiyma (iki kere cekilmis olacak)
1 ad.buyuk kuru sogan
3 yk. domates puresi
Biraz ince kiyilmis maydonoz
2 dis sarimsak
2 yk.siviyag
pul biber
tuz
karabiber
Cop sis
Kiymamizi kabimiza aliyoruz ve rendeledigimiz soganimizin suyunu sikarak kiymamiza ilave ediyoruz.Domates sosunu,rendelenmis sarimsagimizi,siviyagi,maydonozu ve baharatlari ilave ettikten sonra iyice yoguruyoruz.Yumruk buyuklugunde parcalar alip bir elimizle sise sikica yerlestiriyoruz.Mangalda pisen kebaplarimizi ben kozlenmis biber, domates ve karisik salata ile durum seklinde servis yaptim.Diger tarafta tuzladigimiz ve mangalin uzerine koydugumuz mantarlarimizi da garnitur olarak yedik.Sizlerinde denemenizi tavsiye ediyorum.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder